2024-02-12 - Hultafors group

Underhållstekniker / Mekaniker till Hultafors

Är du den person som brinner för underhåll och som vill hjälpa oss att hitta långsiktiga lösningar på våra maskiner och produktionsverktyg?

I Hultafors sortiment har vi ett starkt erbjudande av premiumhandverktyg som utvecklas i nära samarbete med våra slutkunder som ställer höga krav på kvalitet, prestanda och design. Knivar, tumstockar, mätband, bräckjärn, spett, vattenpass m.fl. är exempel på produktkategorier där Hultafors är framstående.

Hultafors Group är bolaget där varje medarbetares insats är betydelsefull för företagets framgång. Om du har en bakgrund som underhållstekniker, alternativt annat verkstadstekniskt arbete, och dessutom är ordningsam och strukturerad så välkomnar vi dig till att bli vår nya kollega.

Du bör även ha grundläggande kunskaper inom digitala hjälpmedel såsom underhållssystem mm. Tillsammans bidrar vi till kvalité i verksamheten med syftet att nå våra verksamhetsmål inom miljö-, leverans- och kvalitet. Du kommer vara stationerad på vår produktionsenhet i Hultafors (mellan Göteborg och Borås).

Varmt välkommen med din ansökan.

Uppdraget som underhållstekniker

Som underhållstekniker hos oss kommer du att ställas inför många spännande och utmanande uppgifter. Du kommer tillhöra ett team som ansvarar för förebyggande underhåll, förbättrande underhåll samt avhjälpande underhåll på våra maskiner och produktionsverktyg. Skiftarbete kan på sikt bli aktuellt i den här rollen.

Om dig

Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att vara flexibel och snabbt kunna växla mellan att se helhetsperspektiv och gå ner på detaljnivå. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Vidare tror vi att du;

  • Har ett stort teknikintresse och att du har gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet inom underhåll eller annat verkstadstekniskt arbete
  • Är nyfiken, noggrann och engagerad med ett utvecklat säkerhetstänk både vad gäller personlig säkerhet och processäkerhet
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av maskinbearbetning (svarvning / fräsning)

Vi erbjuder

Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal. Vi har haft en fantastisk tillväxtresa som fortfarande pågår med många fina varumärken. Vi har en härlig och familjär företagskultur där vi växer tillsammans. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension samt personalrabatter på våra produkter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vad säger Magnus Johnsson, Department Manager, Service Operations, om Hultafors Group?

“Inom Hultafors Group känner vi glädje och stolthet för både bolag, våra varumärken och våra produkter.

Inom varumärket Hultafors har vi utvecklat innovativa och ergonomiska handverktyg sedan 1883. Designade i Sverige med målet att uppfylla de högt ställda kraven från yrkeshantverkare världen över.

Arbetsplatsen i Hultafors består av ca 100 medarbetare (både tjänstemän och medarbetare i produktion) och jag upplever atmosfären som trivsam och familjär. Vi strävar också efter att ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Är du nyfiken på att höra mera om vår kommande resa? Jag berättar gärna mer!“

Kontakt och ansökan

För mer information om tjänsten kontakta Department Manager, Service Operations, Magnus Johnsson på magnus.johnsson@hultaforsgroup.com. Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Vi tillämpar löpande urval och ser därför fram emot din ansökan via ansökningsknappen så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan.

Hultafors Group

Hultafors Group har bidragit till att skapa en bättre vardag för professionella användare i mer än 130 år. Vi utvecklar innovativa arbetskläder, hållbara verktyg och skyddsutrustning för att ge professionella användare det bästa av funktionalitet, säkerhet, skydd och effektivitet. På Hultafors Group strävar cirka 1800 anställda efter att skapa kvalitetsprodukter och tjänster att lita på. Detta gör vi genom att pröva nya idéer, respektera varandra och framför allt genom att lyssna på och involvera proffs i hela produktutvecklingsprocessen. Vårt team består av stolta och erfarna specialister som arbetar sida vid sida med nya talanger. Hultafors Group består av 16 välkända varumärken med återförsäljare i cirka 70 länder globalt, och finns idag både i Europa och Nordamerika.