2022-11-30 - Hultafors group

Underhållstekniker, Hultafors

Är du den person som brinner för underhåll och som vill hjälpa oss att hitta långsiktiga lösningar på våra maskiner och produktionsverktyg?

I Hultafors sortiment har vi ett starkt erbjudande av handverktyg som utvecklas i nära samarbete med våra slutanvändare som ställer höga krav på kvalitet, prestanda och design. Knivar, tumstockar, mätband, bräckjärn, spett, vattenpass m.fl. är exempel på produktkategorier där Hultafors är framstående.

Hultafors Group är bolaget där varje medarbetares insats är betydelsefull för företagets framgång. Om du har en bakgrund som underhållstekniker / annat verkstadstekniskt arbete och dessutom är ordningsam och strukturerad så välkomnar vi dig till att bli vår nya kollega.

Även bör du har ett intresse för digitala hjälpmedel såsom underhållssystem mm. Tillsammans bidrar vi till kvalité i verksamheten med syftet att nå våra verksamhetsmål inom miljö-, leverans- och kvalitet. Du kommer vara stationerad på vår produktionsenhet i Hultafors (mellan Göteborg och Borås).

Vad säger Magnus Johnsson, Department Manager, Service Operations om Hultafors Group?

“Inom Hultafors Group har vi alltid höga ambitioner och stora mål. Den kommer av en kombination av enastående produkter presenterade av en högpresterande organisation med en stor portion glädje och stolthet för både bolag, våra varumärken och våra produkter.

Inom varumärket Hultafors har vi utvecklat innovativa och ergonomiska handverktyg sedan 1883. Designade i Sverige med målet att uppfylla de högt ställda kraven från yrkeshantverkare världen över.

Produkterna är utvecklade i en tidlös ikonisk design och de är omtyckta av både professionella hantverkare såväl som hemmafixare världen över. Arbetsplatsen i Hultafors består av ca 100 medarbetare (både tjänstemän och medarbetare i produktion) och jag upplever atmosfären som trivsam och familjär. Vi strävar också efter att ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Är du nyfiken på att höra mera om vår kommande resa? Jag berättar gärna mer!“

Uppdraget som underhållstekniker

Som underhållstekniker hos oss kommer du att ställas inför många spännande och utmanande uppgifter. Du kommer tillhöra ett team som ansvarar för förebyggande underhåll, förbättrande underhåll samt avhjälpande underhåll på våra maskiner och produktionsverktyg.

Du kommer även att

  • Utföra viss konstruktion och tillverkning av maskindelar, skydd etc.

  • Initiera beställning av material och reservdelar enligt rutin

  • Medverka och driva rotorsaks - och riskanalyser

Om dig

Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att vara flexibel och snabbt kunna växla mellan att se helhetsperspektiv och gå ner på detaljnivå. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Vidare tror vi att du

  • Har ett stort teknikintresse och att du har gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet inom underhåll eller annat verkstadstekniskt arbete

  • Är nyfiken, noggrann, engagerad med ett utvecklat säkerhetstänk både vad gäller personliga säkerheten och processäkerhet

  • Tycker om att arbeta i en miljö präglad av utveckling och förändring

  • Talar och skriver svenska obehindrat

  • Det är meriterande om du har kunskaper inom elektronik och har förståelse för PLC-system samt kunna utföra enklare felsökning. samt har du kunskaper/ erfarenhet av maskinbearbetning (svarvning / fräsning) så är det ett plus.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal. Vi har haft en fantastisk tillväxtresa som fortfarande pågår med flera välrenommerade varumärken. Vi har en härlig och familjär företagskultur där vi växer tillsammans. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension samt personalrabatter på våra produkter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Kontakt och ansökan

För mer information om tjänsten kontakta Department Manager, Service Operations, Magnus Johnsson på magnus.johnsson@hultaforsgroup.com.

Skicka in din ansökan här!

Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Vi tillämpar löpande urval och ser därför fram emot din ansökan via ansökningsknappen så snart som möjligt!

Om Hultafors Group

Hultafors Group är ett globalt företag som erbjuder en unik portfölj av premiumvarumärken. Vi koncept utvecklar, designar och framställer produkter och tjänster som förbättrar funktionaliteten, produktiviteten och säkerheten inom alla aspekter av den professionella användarens arbetsdag.

Vi är en betrodd partner som möjliggör synergier och hållbar tillväxt för både människor och affärsverksamhet. Från affärsutveckling och logistik till produktdesign och marknadsföring utgör vi en betydelsefull partner som driver våra varumärken och medarbetare framåt. Vi gör detta genom att testa nya idéer, respektera varandra och framför allt genom att lyssna på och involvera yrkesanvändare i allt vi gör. Vi bryr oss om människor och förlitar oss på forskning och data för att förstå de utmaningar som professionella användare hanterar varje dag.

Med en passion för framtidsinriktade lösningar och ständigt på jakt efter nya kunskaper och insikter hittar vi nya sätt att göra ett positivt avtryck och ge användarna av våra produkter en bättre arbetsmiljö och tillvaro. Hultafors Group har sälj- och marknadsteam på samtliga huvudmarknader i Europa och Nordamerika. Hultafors Group ägs av Investment AB Latour.

Läs mer om oss på hultaforsgroup.se och hultafors.se

Social Media