2024-02-12 - Hultafors group

Projektledare inom produktledning

Är du redo att bli en kraftfull katalysator för produktframgång hos Hultafors Group? Vi på Hultafors Group söker nu en dynamisk och drivande Projektledare inom Produktledning som brinner för att leda projekt till framgång. Hos oss får du en unik möjlighet att verka i en organisation där dina idéer och ditt ledarskap har direkt påverkan på hur våra produkter når marknaden och skapar värde.

I över 130 år har Hultafors Group varit i framkant av innovation för professionella användare, och idag fortsätter vi att expandera och förnya oss. Med ett engagerat team av 1800 medarbetare och ett brett spektrum av välkända varumärken, är vi ett globalt företag med närvaro i över 70 länder.

Varmt välkommen med din ansökan.

Din roll i hjärtat av Hultafors Group

I din roll som Projektledare kommer du att vara den som håller i tyglarna från projektets start till avslut. Det är du som säkerställer att våra projekt drivs framåt effektivt och möter våra högt ställda mål om innovation och kvalitet. Du blir en viktig del i att förverkliga vår vision om att alltid ligga i framkant av marknadens behov inom verktygs- och säkerhetsprodukter.

Dina ansvarsområden

 • Leda och koordinera projekt från initiering till slutförande
 • Samordna insatserna mellan olika avdelningar, inklusive marknadsföring, inköp och produktion
 • Kontinuerlig uppföljning och rapportering av projektets framsteg
 • Identifiera risker och proaktivt arbeta för att hitta lösningar
 • Effektiv kommunikation och samarbete med alla intressenter och ledning

Din profil

 • Relevant högskoleutbildning inom teknik, produktutveckling eller liknande område
 • Besitter gedigen erfarenhet av att framgångsrikt styra och samordna projekt från start till mål
 • Har ett skarpt fokus på att uppfylla tidsramar och budgetmål i en industriell produktmiljö
 • Har god förståelse för processer inom produktledning och marknadslansering
 • Stark analytisk förmåga och förmåga till kreativ problemlösning
 • Mycket goda kommunikativa färdigheter i svenska och engelska, både tal och skrift

Personliga egenskaper som gör skillnad

 • Förmågan att motivera och leda team mot gemensamma mål
 • Strukturerad och målinriktad i ditt arbetssätt
 • Självständig och beslutsam i en snabbrörlig miljö
 • Flexibel och anpassningsbar till föränderliga förhållanden

Vad vi erbjuder

Placering i Hultafors – ett företag där din karriär kan ta fart. På Hultafors Group får du chansen att utvecklas i en miljö där innovation och hållbarhet är centrala. Vi ser fram emot att välkomna dig som vill vara med och forma framtidens verktygs- och säkerhetsprodukter.

Kontakt

Ta Steget Idag! Är du personen som kan leda oss mot nya framgångar? Vill du veta mer? Kontakta Katarina Czudowska, 0735-17 37 89.

Varmt välkommen med din ansökan.

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Director Product Management, Robert Agerskog, robert.agerskog@hultaforsgroup.com

Hultafors Group

Hultafors Group har bidragit till att skapa en bättre vardag för professionella användare i mer än 130 år. Vi utvecklar innovativa arbetskläder, hållbara verktyg och skyddsutrustning för att ge professionella användare det bästa av funktionalitet, säkerhet, skydd och effektivitet. På Hultafors Group strävar cirka 1800 anställda efter att skapa kvalitetsprodukter och tjänster att lita på. Detta gör vi genom att pröva nya idéer, respektera varandra och framför allt genom att lyssna på och involvera proffs i hela produktutvecklingsprocessen. Vårt team består av stolta och erfarna specialister som arbetar sida vid sida med nya talanger. Hultafors Group består av 16 välkända varumärken med återförsäljare i cirka 70 länder globalt, och finns idag både i Europa och Nordamerika.