2023-10-23 - Hultafors group

Maskiningenjör, Hultafors

Bli en nyckelspelare i vår produktionstekniska utveckling

Hultafors söker dig som vill skapa verktyg och maskiner som inte bara uppfyller dagens behov utan även förbereder oss för framtiden. Ditt uppdrag som maskiningenjör och konstruktör blir du hjärtat och navet i vår produktionsutvecklingsprocess. Du samarbetar med våra leverantörer och produktionsenheter för att säkerställa att våra kvalitetskrav och lagkrav uppfylls, samtidigt som vi ständigt förbättrar oss. Ditt ansvarsområde är att harantera att våra produktionstekniska processer möter Hultafors Groups kvalitetsstandarder. Du kommer att leda projekt som rör miljö, säkerhet, kvalitet och effektivitetsförbättringar, samt samarbeta tvärfunktionellt för att säkerställa optimal produktkvalitet, hållbarhet och effektiva produktionskanaler.

Låter rollen spännande? Läs mer här och sök tjänsten idag!

Vem är du?

  • En innovatör med öga för detaljer.
  • En lagspelare som kan samarbeta med och leda både interna och externa aktörer.
  • En analytiker som behärskar produktionstekniska metoder, risk- och FMECA-analyser.
  • En förbättrare som ständigt söker nya sätt att öka effektivitet, kvalitet och hållbarhet.
  • Vad erbjuder vi? Ett spännande uppdrag där dina insatser formar vår tekniska framtid. En roll där dina kompetenser kommer att användas till fullo, från din expertis inom konstruktion, CAD och mekanik till din förmåga att hantera och slutföra projekt.

Hos Hultafors Group värdesätter vi individer som tar initiativ, är sanna lagspelare, strävar efter kvalitet och omfamnar förbättring. Om du har dessa egenskaper och den tekniska kunskapen, vill vi ha dig i vårt team!

Placeringsort: Hultafors

Vill du veta mer

Kontakta Katarina Czudowska, 0735-17 37 89. Läs mer och skicka in din ansökan här. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra av dig!

Framtidens teknik skapas här!

Hultafors Group har bidragit till att skapa en bättre vardag för professionella användare i mer än 130 år. Vi utvecklar innovativa arbetskläder, hållbara verktyg och skyddsutrustning för att ge professionella användare det bästa av funktionalitet, säkerhet, skydd och effektivitet. På Hultafors Group strävar cirka 1800 anställda efter att skapa kvalitetsprodukter och tjänster att lita på. Detta gör vi genom att pröva nya idéer, respektera varandra och framför allt genom att lyssna på och involvera proffs i hela produktutvecklingsprocessen. Vårt team består av stolta och erfarna specialister som arbetar sida vid sida med nya talanger. Hultafors Group består av 17 varumärken med återförsäljare i cirka 70 länder globalt, och finns idag både i Europa och Nordamerika.

Du kan läsa mer om oss på www.hultaforsgroup.com.