2024-01-30 - Hultafors group

Kundsupportmedarbetare (Vikarie)

Är du den person som vill hjälpa oss att hjälpa hantverkare till en enklare, tryggare vardag med fokus på säkerhet och marknadsledande kvalitetsprodukter? Har du erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll tidigare, gärna mot industri/bygg, och är en relationsskapande person med utvecklingsfokus? Då är det dig vi söker!

Uppdraget

Som Kundsupportmedarbetare kommer du ge våra kunder bästa möjliga rådgivning och support via telefon och mail. Kundnöjdhet står alltid i fokus hos oss och i rollen kommer du jobba självständigt men samtidigt vara en del av ett tight team där vi ständigt jobbar för att förbättra vårt arbetssätt och där idéer och tankar kring hur vi kan förbättras uppmuntras.

Varmt välkommen med din ansökan.

Melina Bengtsson, Customer Support Manager, berättar:

Inom Hultafors Group har vi alltid höga ambitioner och stora mål. Den kommer av en kombination av enastående produkter presenterade av en högpresterande organisation med en stor portion glädje och stolthet för både bolag, våra varumärken och våra produkter. Vår passion för skyddsutrustning innebär att vi vet allt om hur du bäst skyddar dig och dina viktigaste sinnen. Vårt team inom kundsupport är ett tight litet team som brinner för att utvecklas, både som individer och att utveckla vårt bolag. Välkommen med sin ansökan!

Om dig

Du har erfarenhet av att ha arbetat som kundsupportmedarbetare och med kundrelationer och är van vid att arbeta självständigt.

Vidare tror vi att du:

 • Tycker om att leverera god service och är lösningsorienterad
 • Strukturerad, noggrann och flexibel
 • Affärsmässig och har hög integritet i ditt arbete
 • En lagspelare som sprider positiv energi, är prestigelös och bidrar till en god arbetsmiljö

Arbetsuppgifterna omfattar:

 • Produktrådgivning
 • Rekommendera produkt utefter kundens behov
 • Orderläggning
 • Fakturering
 • Retur/Reklamationshantering
 • Besvara leveransförfrågningar
 • Växel

Kvalifikationer som kommer hjälpa dig att lyckas i denna roll:

 • Minst ett års erfarenhet från en kundfokuserad roll
 • Skriver och talar flytande svenska och engelska
 • Systemvana (Office365 samt att administration sker i olika IT system)

Vi erbjuder:

Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal. Vi har haft en fantastisk tillväxtresa som fortfarande pågår. Vi har en härlig och familjär företagskultur där vi växer tillsammans. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension och möjligheter till professionell utveckling.

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Vikariat tom 2024-06-30

Placeringsort: Hultafors

Kontakt och ansökan

För mer information om tjänsten kontakta Melina Bengtsson, e-mail: melina.bengtsson@hultaforsgroup.com . Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval och ser därför framemot din ansökan. Skicka din ansökan via ansökningsknappen.

Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vi har redan bestämt oss för samarbetspartner och annonseringsvägar i denna rekrytering, så vi avböjer oss vänligen men bestämt samtal kring detta.

Om Hultafors Group

Hultafors Group har bidragit till att skapa en bättre vardag för professionella användare i mer än 130 år. Vi utvecklar innovativa arbetskläder, hållbara verktyg och skyddsutrustning för att ge professionella användare det bästa av funktionalitet, säkerhet, skydd och effektivitet. På Hultafors Group strävar cirka 1800 anställda efter att skapa kvalitetsprodukter och tjänster att lita på. Detta gör vi genom att pröva nya idéer, respektera varandra och framför allt genom att lyssna på och involvera proffs i hela produktutvecklingsprocessen. Vårt team består av stolta och erfarna specialister som arbetar sida vid sida med nya talanger. Hultafors Group består av 16 välkända varumärken med återförsäljare i cirka 70 länder globalt, och finns idag både i Europa och Nordamerika.