2023-09-15 - Hultafors group

CRM Specialist Microsoft Dynamics, Hultafors Group

Hultafors Group utökar nu inom Group-IT med en Application Specialist till teamet i Göteborg/Högsbo. Vill du vara med att bygga utvecklande applikationer för att skapa verklig affärsnytta? Nu har du chansen att bli en del av Group-IT där du kommer att ha en strategisk nyckelroll med övergripande ansvar för applikationer inom det globala CRM, Microsoft Dynamics 365. Låter detta intressant?

OM HULTAFORS GROUP OCH DIN VARDAG Hultafors Group är ett ”house of 17 brands” som är indelade i divisioner i koncernen. Din roll ingår i Group IT som är en global koncernövergripande funktion. Målet är att skapa en ny global dataplattform för att länka samman alla nuvarande varumärken och kommande förvärv. I rollen som Application Specialist fungerar du som en brygga mellan verksamhet, IT och leverantör. I rollen behöver du ha en god förståelse för hur vårt ekosystem kring CRM är uppbyggt globalt samt hur processer bryggar över varandra, genom denna kunskap kommer vi kunna optimera och effektivisera våra IT-lösningar.

Du kommer att bli en viktig spelare och kravställare i att säkerställa stabil och effektiv drift av applikationerna som ingår i lösningen. Rollen innefattar även ansvar för användar- och behörighetshantering. Du är en del av lösningsgruppen inom CRM teamet där ni tar fram lösningar som är optimerade för verksamheten och fungerar globalt över alla moduler i Hultafors Group. I samarbete med leverantör och verksamhetens representanter utarbetar, genomför och följer du upp planer på kort och lång sikt.

Du kommer bland annat att:

  • Ansvara för underhåll och test av applikationerna

  • Analysera krav från verksamheten

  • Vara länken mellan verksamheten och utvecklarna

  • Skapa och driva user stories och utbilda säljsorginisation / Super Users

  • Kravställa och projektleda utvecklings- och förbättringsinitiativ för applikationerna

  • Säkerställa att dokumentationen är uppdaterad och tillgänglig för alla

  • Samarbeta med externa stakeholders, såsom leverantörer och partners, för att säkerställa att applikationerna fungerar optimalt.

Det här är en utmanande och spännande roll i ett globalt bolag som ger dig möjlighet att utvecklas och utveckla dina kunskaper som Application Specialist i ett internationellt landskap.

Skicka in din ansökan via LinkedIn Easy apply här.

DIN BAKGRUND För att passa i rollen vill vi att du är van att hjälpa verksamheter till ett bättre systemstöd med Microsofts produkter, Dynamics 365.

Då du kommer att delta i hela kedjan vill vi att du känner dig trygg att arbeta med; presales, workshops för kravfångst, införandeprojekt och löpande förvaltning. Idag genomför du både konfiguration och low code-anpassningar samt samarbetar med systemutvecklare där det krävs mer komplexa lösningar. Vi söker dig som har god erfarenhet av Microsoft Dynamics 365. Exempel på arbetsuppgifter som du har utfört är att ta fram lösningsförslag/design tillsammans med arkitekt.

Du är även van att konfigurera och anpassa lösningen utifrån specifika krav. Vi vill att du har erfarenhet av att vara en viktig röst när du agerat rådgivande till verksamheten i samband med förändringsprojekt och vidareutveckling av CRM system. Du är van att tillsammans med leverantör och andra tekniska team identifiera och analysera driftsrelaterade problem, genomföra felsökning och tillämpa lämpliga lösningar. Du har tidigare varit med i förvaltningsarbete med omvärldsbevakning, strategiarbete, behovsbedömning och planering.

Vi vill att du är nyfiken på Hultafors Group - ett globalt företag som driver flera premiumvarumärken och möjliggör spännande synergieffekter. Investment AB Latour, som är ägare till Hultafors Group, är en visionär och långsiktig investerare som strävar efter att skapa stabilitet och lönsamhet för alla sina företag. Vill du ha en stabil arbetsplats och möjlighet att fokusera på din personliga utveckling i ett globalt team? Vill du upptäcka spännande nya möjligheter inom en större organisation? Då är det dig vi söker!

HULTAFORS GROUP Hultafors Group har bidragit till att skapa en bättre vardag för professionella användare i mer än 130 år. Vi utvecklar innovativa arbetskläder, hållbara verktyg och skyddsutrustning för att ge professionella användare det bästa av funktionalitet, säkerhet, skydd och effektivitet. På Hultafors Group strävar cirka 1800 anställda efter att skapa kvalitetsprodukter och tjänster att lita på. Detta gör vi genom att pröva nya idéer, respektera varandra och framför allt genom att lyssna på och involvera proffs i hela produktutvecklingsprocessen. Vårt team består av stolta och erfarna specialister som arbetar sida vid sida med nya talanger. Vi har återförsäljare i cirka 70 länder globalt, och finns idag både i Europa och Nordamerika. Du kan läsa mer om oss på www.hultaforsgroup.com.

ÄR DET DIG VI SÖKER ELLER HAR DU TIPS PÅ EN BRA PERSON? I denna rekrytering samarbetar Hultafors Group med Linda Mukka på House of Skills, vid frågor eller tips ta kontakt med Linda.mukka@houseofskills.se. Urval sker löpande.

Skicka in din ansökan via LinkedIn Easy apply här.

Har du inte ett färdigt CV? Skicka då en länk till din LinkedInprofil så tar vi dialogen vidare därifrån.