2023-12-12 - Hultafors group

Account Manager Head Protection, Hellberg Safety

Är du den person som vill hjälpa oss att hjälpa hantverkare till en enklare, tryggare vardag med fokus på säkerhet? Har du erfarenhet av kundansvar och försäljning, gärna mot industri/bygg, och är en relationsskapande person med utvecklingsfokus? Då är det dig vi söker!

Hellberg Safety som är en del av Hultafors Group befinner sig i en expansiv förändringsfas med stort fokus på tillväxt inom personligt skydd. Vi söker en Account Manager som vill vara med på vår resa att ta produktområdet Head Protection till nästa nivå i Sverige.

Hellberg Safety är bolaget där varje medarbetares insats är betydelsefull för företagets framgång. Hellberg Safety är ett av de ledande företagen i världen inom utveckling av ansiktsskydd, hörselskydd och kommunikationslösningar för professionella användare med höga krav på kvalitet, prestanda och design.

Uppdraget:

Du kommer att vara delaktig i framtagning av planer och strategier i linje med uppdaterad kundkategorisering och rapporterar till försäljningsansvarig över den europeiska marknaden. Du är drivande och har ansvar för att maximera den kommersiella potentialen över tilldelad kundportfölj, samt interagerar med befintliga och potentiella kunder för att identifiera affärsmöjligheter.

Till din hjälp finns medarbetare främst inom det närmsta försäljningsteamet men även medarbetare inom kundtjänst, marknad och produktutveckling. Tjänsten är en nationell tjänst och det ingår ungefär 50-70 resdagar per år.

Skicka in din ansökan här.

Om dig:

Du har ett antal års erfarenhet av att ha arbetat med försäljning och kundrelationer och är van vid att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta både affärsmässigt och relationsbyggande.

Vidare tror vi att du;

  • är en god och övertygande presentatör samt förhandlare
  • är administrativ och noggrann
  • har ett positivt synsätt och tycker om att bygga relationer
  • tycker om att arbeta i en miljö präglad av utveckling och förändring
  • talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Tobias Fredriksson, Säljchef på Hellberg Saftey, berättar:

På Hellberg Safety AB och inom Hultafors Group har vi alltid höga ambitioner och stora mål. Den kommer av en kombination av enastående produkter presenterade av en högpresterande organisation med en stor portion glädje och stolthet för både bolag, våra varumärken och våra produkter. Vår passion för skyddsutrustning innebär att vi vet allt om hur du bäst skyddar dig och dina viktigaste sinnen. På Hellberg Safety AB vet vi också att produktdesign och teknik går hand i hand för att bibehålla säkerheten. Därför är designen lika viktig som skyddet, eftersom all skyddsutrustning är värdelös om den inte används. I den här tjänsten så kommer din attityd och motivation att arbeta hårt för att få resultat, både som människa och inom försäljning trumfa alla övriga egenskaper. Vårt team inom den nya organisationen ”Head Protection” är ett tight litet team som brinner för att utvecklas, både som individer och att utveckla vårt bolag. Nu är vi på väg ut på en resa med stora utmaningar och med mål så långt fram som 2030. Är Du nyfiken på att höra mera om vår kommande resa? Jag berättar gärna mer!

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Hellbergs Safety: https://career.masterhelp.se/hellberg-safety

Vi erbjuder:

Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal. Vi har haft en fantastisk tillväxtresa som fortfarande pågår. Vi har en härlig och familjär företagskultur där vi växer tillsammans. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension och möjligheter till professionell utveckling.

Tjänsten är en nationell tjänst men bostadsort i Stockholm-Mälardalen är fördelaktigt samt att man utgår från hemmet. Verksamheten är förlagd till Hultafors Groups olika kontor i Sverige, främst Stenkullen i Göteborg, dit man också behöver göra regelbundna besök till.

Kontakt och ansökan:

För mer information om tjänsten kontakta Säljchef Head Protection, Tobias Fredriksson, e-mail: tobias.fredriksson@hultaforsgroup.com. Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval och ser därför framemot din ansökan, ansök här. Rekryteringen genomförs i samarbete med Säljpoolen.

Om Hultafors Group

Hultafors Group är ett globalt företag som erbjuder en unik portfölj av premiumvarumärken. Vi koncept utvecklar, designar och framställer produkter och tjänster som förbättrar funktionaliteten, produktiviteten och säkerheten inom alla aspekter av den professionella användarens arbetsdag. Vi är en betrodd partner som möjliggör synergier och hållbar tillväxt för både människor och affärsverksamhet. Från affärsutveckling och logistik till produktdesign och marknadsföring utgör vi en betydelsefull partner som driver våra varumärken och medarbetare framåt. Vi gör detta genom att testa nya idéer, respektera varandra och framför allt genom att lyssna på och involvera yrkesanvändare i allt vi gör.

Vi bryr oss om människor och förlitar oss på forskning och data för att förstå de utmaningar som professionella användare hanterar varje dag. Med en passion för framtidsinriktade lösningar och ständigt på jakt efter nya kunskaper och insikter hittar vi nya sätt att göra ett positivt avtryck och ge användarna av våra produkter en bättre arbetsmiljö och tillvaro. Hultafors Group har sälj- och marknadsteam på samtliga huvudmarknader i Europa och Nordamerika. Hultafors Group ägs av Investment AB Latour. Läs mer om oss på www.hultaforsgroup.se