Utmana oss att förbättra din arbetsdag!

Hur kan vi göra din arbetsdag smidigare och mer produktiv? Dela med dig av dina smarta eller tokiga idéer  www.mycrowdcraft.com.

VI HAR LANSERAT MyCrowdCraft.

En digital plattform för att ytterligare förbättra hantverkarens arbetsdag.

Hultafors Group vill skapa en bättre dag för alla hantverkare. Genom att lansera den nya digitala plattformen MyCrowdCraft, där hantverkare kan lägga upp sina tankar och idéer om allt som rör deras arbetsdag, utvecklar vi samarbetet med våra slutanvändare och partners.

Det nya online-verktyget gör det enkelt för hantverkare att dela med sig av sina idéer om hur vi kan göra deras arbetsdag ännu bättre. Inläggen och diskussionerna kan kretsa kring allt från hur man ska träna för att hålla sig frisk till produktförbättringar och hur vi kan utöka våra tjänster för att bättre stödja våra användare. Varje månad belönas månadens bästa idé med produkter från Hultafors Group.

Vi har redan ett nära samarbete med våra användare och partners, som ständigt hjälper oss att utveckla våra tjänster och produkter. Med lanseringen av den digitala plattformen MyCrowdCraft förlänger vi detta samarbete nu även online.

Vårt huvudsyfte med MyCrowdCraft är att fördjupa dialogen mellan Hultafors Group och hantverkare över hela världen – för att därmed bli ännu bättre på att hjälpa hantverkare att ligga i framkant varje dag och vara stolta över sitt arbete.

MyCrowdCraft lanserades den 1 Oktober.

Ladda ner vår Pressrelease!