Vi söker en Säkerhetsinstruktör till Wibe Ladders

​Som säkerhetsinstruktör är ditt uppdrag att bedriva utbildning och inspektioner både i Hultafors Group Training Center och på plats hos våra kunder. Du håller dig à jour med regelverket på detta område och arbetar med ständiga förbättringar inom kurs- och inspektionsverksamhet. Dessutom bidrar du till vår produktutveckling genom lärdomar från kontakt med slutanvändare kring våra produkter.
Arbetsuppgifterna omfattar att:•Marknadsföra vårt kurserbjudande och Wibe Ladders erbjudande om inspektioner av Wibe Ladders produkter.•Utbilda och examinera kursdeltagare.•Administrera kurser, d v s boka in deltagare, utvärdera och utfärda utbildningsbevis etc•Genomföra produktinspektioner.•Ge kontinuerlig information om produkter och användarönskemål till produktchef och produktutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kanske har arbetat i en roll inom ställningsbyggnation i kombination med tidigare erfarenheter av att hålla presentationer inför grupp eller så har du tidigare arbetat inom utbildning/försäljning i kombination med kompetens inom arbetsmiljöfrågor/säkerhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Du är också en van användare av MS Office-paketet.
Tjänsten innebär en del resor och ca 50 övernattningar per år.

Personliga egenskaper
I den här rollen blir du en viktig kugge i vårt Wibe-team. Samarbetsförmåga, initiativförmåga och kreativitet är något vi värderar högt. Vi söker dig som är strukturerad och noggrann, har en positiv attityd och kan engagera andra. Du är nyfiken och har lätt att lära. Du är praktiskt lagd och ryggar inte för att bygga ställning, samtidigt som du drivs av att göra vardagen bättre för våra kunder och slutanvändare.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb i ett bolag som är marknadsledande inom sitt segment med innovativa och högkvalitativa produkter.

Ansökan
Vi samarbetar med PS Partner AB i denna rekrytering, ansök på www.pspartner.se För ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 johan.sjoberg@pspartner.se