Vi söker en projektledare till industralisering

Projektledare med fokus på Industrialisering till Hultafors Group AB i Hultafors.

Vill du säkerställa att nya produkter kommer i produktion i rätt tid, med rätt kvalitet och till rätt kostnad? Vill du vara länken mellan produktutveckling, produktion och inköp? Har du erfarenhet av projektledning, kvalitetssystem och förbättringsarbete från tillverkande industri? Då kan du vara personen som Hultafors Group söker!

Hultafors söker nu en projektledare som har arbetat inom industri och har erfarenhet av att implementera nya produkter i produktion. I denna roll är du länken mellan produktutveckling, produktion och inköp. Du organiserar och underlättar samarbetet mellan produktutveckling, kvalitet, inköp, logistik produktionsteknik och produktionsanläggningarna. Du arbetar tätt tillsammans med leverantörerna och tillbringar en stor del av din tid i fabrikerna. Tillsammans säkerställer ni att produkterna når marknaden i tid och lever upp till de krav som är uppsatta.

Du kommer också att leda projekt där vi istället för att ta fram nya produkter förändrar produktionsprocessen hos en befintlig produkt. Det kan vara byte av leverantör, ändringar av produktionsställe eller förbättringar av produktionsprocessen och kostnadsbesparingar. Projekten varierar i storlek, i de mindre projekten förväntas du utföra större delen av arbetet själv. Medan i de större kan du ta en mer koordinerande och drivande roll för projektet.

​Vi samarbetar med Dfind i den här rekryteringen. Du kan läsa om jobbet och ansöka här.