Vi söker en driven innesäljare!

Hultafors Group Sverige AB söker Innesäljare/kundtjänstmedarbetare till huvudkontoret i Hultafors. Du kommer att ha en varierad roll med både sälj-, kundkontakt och administrativa uppgifter. Detta är en ypperlig chans att få representera ett företag som ligger i framkant.

Arbetsuppgifter

​Arbetsuppgifterna omfattar bl.a.· Försäljning genom merförsäljning och telefonförsäljning

  • Bygga långsiktiga kundrelationer genom regelbunden kontakt och uppföljning
  • Orderadministration och andra kundtjänstärenden
  • Delta i kundmöten vid behov
  • Administration; t ex fakturering

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad och känner engagemang i varje kundärende. Du har ett driv att sälja! Att vara noggrann, strukturerad, effektiv är personliga egenskaper som värderas högt. Vidare är du är ödmjuk och sprider positiv energi omkring dig samtidigt som du har ett prestigelöst arbetssätt. Du är en van datoranvändare med goda IT-kunskaper inom t ex Officepaketet, men har också vana av att ha arbetat i andra typer av system. Vi ser gärna också att du har erfarenhet av försäljning.

Vad kan vi erbjuda?

Ett härligt säljteam med medvind i försäljningen. Långsiktiga relationer med våra kunder. Kvalitetsprodukter som du kan relatera till och utmaning i form av ett brett sortiment, där det finns mycket att lära och fördjupa sig inom. Du får också jobba med moderna arbetsverktyg. Ett kontor i skogen med familjär stämning och goda möjligheter att träna i samband med arbetet får du på köpet!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med önskat tillträde under september eller tidigare.

Ansökan

Om du känner igen dig i denna beskrivning, tveka inte att höra av dig till oss med din ansökan. Skicka din ansökan till jobb@hultaforsgroup.com senast den 6 augusti. Vi kommer inte att behandla ansökningarna under semesterperioden utan drar igång urvalsarbetet när vi är tillbaka från semestern.

Vi undanber oss säljsamtal gällande annonser eller andra rekryteringstjänster.