Teknisk Projektledare till Hultafors Group i Göteborg

Vill du arbeta med ett starkt varumärke i ett marknadsledande och innovativt bolag som förbättrar arbetsmiljön för hantverkare runt om i världen? Har du erfarenhet av projektledning, kvalitetssystem och förbättringsarbete från tillverkande industri? Till vår RnD-avdelning söker vi nu en driven Projektledare som skall arbeta med att utveckla vårt produktsortiment Verktyg. Är detta du?

På HULTAFORS GROUP har vi bidragit till en enklare arbetsdag för hantverkare i över 130 år. Vi utvecklar nyskapande arbetskläder, hållbara verktyg och säker skyddsutrustning för att ge professionella användare bästa möjliga funktionalitet, säkerhet, skydd och effektivitet på jobbet. Hos oss arbetar cirka 700 entusiaster med att skapa kvalitetsprodukter och tjänster som det går att lita på. Det gör vi genom att våga testa nya idéer, respektera varandra och framförallt – lyssna på och involvera proffsen genom hela produktutvecklingen. I vårt team jobbar stolta och erfarna specialister sida vid sida med nyutexaminerade talanger.

Hultafors växer och söker nu en Projektledare till RnD avdelningen och segmenten Verktyg samt Stegar. Du kommer att driva projekt inom industrialisering, digitalisering och innovation samt specifika kundprojekt. Uppskattningsvis handlar det om en handfull projekt som är igång parallellt. Du kommer att ingå i ett team om 7 personer bestående av konstruktörer, designers och tekniska specialister, där varje medlem driver flera mindre projekt. Din roll som erfaren Projektledare blir bl.a. att driva de större projekten för att hitta nya produktgrupper och utveckla befintliga. Du kommer att leda tvärfunktionella team inom organisationen för att säkra leveranser enligt uppsatta deadlines. Vi arbetar idag i en klassisk rak projektmodell, men ser gärna erfarenhet av att jobba agilt eller enligt Lean.

Hos Hultafors Group erbjuds du en ny och viktig roll i en platt organisation på ett bolag med härlig stämning i naturnära miljö bara 30 minuter från Göteborg!

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har minst 5 års erfarenhet som Projektledare eller Delprojektledare, alternativt har du arbetat mycket i projekt, som t.ex. Konstruktör. Du är van att arbeta i agila projektmodeller och det är en stor fördel om du har erfarenhet av digitala produkter. Som person är du strukturerad och driven samt har en god social förmåga. Du är duktig på att kommunicera och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

I den här rekryteringen samarbetar Hultafors Group med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Susanne Lindman 072-988 94 29. Ansökan till tjänsten görs via Dfind senast den 31 augusti 2018. Intervjuer sker med start mitten av augusti. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

>> Ansök här!